Onder de naam DayliteXpert is Hagemeijer Automatisering Services partner/expert van het CRM-pakket Daylite en het facturatieprogramma Billings Pro van het Canadese bedrijf Marketcircle.

Daylite

Daylite is een CRM/groupware oplossing exclusief gemaakt voor MacOS, iPhone en iPad.

Daylite is een compleet en flexibel contactmanagement programma voor kleine en grotere bedrijven. Contactmanagement is cruciaal voor ieder modern bedrijf. Of u nu alleen werkt of in teamverband.

Daylite organiseert in één oogopslag en heel flexibel al uw klant- en projectinformatie. Uw klanten, lopende projecten, dagelijkse taken, verkoopkansen en uw agenda-en emailbeheer worden aan elkaar gekoppeld en overzichtelijk aan u gepresenteerd. Als u bijvoorbeeld een mail ontvangt of verstuurt, dan vindt Daylite automatisch alle gerelateerde personen, organisaties en projecten voor u. U kunt aangeven of het mailbericht opgenomen wordt in de Daylite database, waarna iedereen in uw organisatie in de context van de klant of het project deze mail met bijlagen kan bekijken.

Met één druk op de knop kunt u het gehele project overzien, inclusief alle taken, vergaderafspraken, documenten enzovoort.

U kunt eenvoudig via een dagelijkse takenlijst uw taken afwerken, maar u kunt ook een project openen en daar de aan dat project verbonden taken en afspraken terugvinden.

U bepaalt zelf door middel van “smart lists” , wat u in het scherm wilt zien.

Billings Pro

Billings Pro is het facturatieprogramma van Marketcircle, dat samenwerkt met Daylite. Uit ervaring blijkt dat veel dienstverleners veel te factureren tijd verspillen omdat achteraf werkzaamheden vergeten worden te noteren of dat de bestede tijd niet goed wordt ingeschat.

Met behulp van timers op uw computer of iPhone/iPad kunt u eenvoudig vastleggen voor wie u aan het werk bent en voor hoelang. Deze zg. time slips worden verzameld en kunnen vervolgens samengevoegd worden op een factuur. De layout van de factuur kunt u natuurlijk helemaal aan uw huisstijl aan laten passen.

Billings Pro werkt samen met Daylite zodat u klantgegevens vanuit Daylite in Billings Pro kunt gebruiken en de gemaakte facturen beschikbaar komen in Daylite.

Ga voor meer informatie naar www.daylitexpert.nl of naar de website van Marketcircle www.marketcircle.com/daylite.