U hebt uw orderverwerking, logistiek systeem of administratie ondergebracht in een standaard softwarepakket. Voor veel bedrijven is dit een goede oplossing: hun bedrijfsprocessen en de producten die ze voeren komt goed overeen met wat de ontwerper van de software voor ogen had.
Maar wat als u een afwijkende manier van werken hebt of als de producten die u verkoopt een andere manier van beprijzing heeft, dan heeft u een probleem.
Het is ook mogelijk dat de aangeboden standaardsoftware voor uw veel te ingewikkeld is waardoor de aanschaf voor u veel te duur is en het gebruik te omslachtig doordat u te veel stappen moet uitvoeren om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Hagemeijer Automatisering Services heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerksoftware. Op basis van uw eisen en wensen gaan wij aan de slag om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen, deze mogelijk te optimaliseren, en voor u een systeem te ontwikkelen dat precies bij uw organisatie en manier van werken past.

Wij maken gebruik van de moderne ontwikkelomgeving Omnis Studio in combinatie met een SQL-database. Omnis Studio geeft de mogelijkheid om uw oplossing op zowel Windows, Macintosh als via het web te gebruiken.

Naast Omnis Studio hebben wij ook ervaring met Filemaker Pro.