iDoFashion is een door Hagemeijer Automatisering Services ontwikkeld pakket voor de modebranche. Het hele proces van inkoop tot kassa wordt ondersteund. Omdat wij Apple volledig ondersteunen werkt iDoFashion als één van de weinige pakketten ook op OSX, of desgewenst in een gemixte OSX en Windows-omgeving.

Enkele eigenschappen van iDoFashion:

  • Inkooporderbeheer. U kunt zelf uw orders invoeren en beheren. U kiest in welk seizoen en welke maatbalk u uw order wilt plaatsen. Via overzichten kunt u bijhouden wat er nog geleverd moet worden qua aantal en inkoopwaarde.
  • Goederenontvangst. Ontvangen goederen kunt u automatisch door middel van de nog niet ontvangen onderdelen uit een inkooporder of handmatig worden ingevoegd. Als uw ontvangst compleet is kunt u labels afdrukken van de goederen volgens zelf de definiëren layouts.
  • Kassa. U kunt op het systeem meerdere computers als kassa gebruiken. Diverse barcodescanners, bonprinters en kassalades worden ondersteund. U kunt de kassa met het toetsenbord en muis bedienen, maar u kunt ook gebruik maken van een touchscreen.
  • Klantmailingen. Binnen het systeem kunt u gebruik maken van een klantensysteem waarmee u alle verkopen per klant kunt bijhouden. Voor acties kunt u u klanten selecteren op elke gewenste manier en publiciteitscampagnes via brieven, adresstickers of email kunt u afzonderlijk beheren. Door middel van een barcode op een brief of sticker kunt u de klant automatisch bij de kassa identificeren.

Neemt u vrijblijvend contact op om eens te praten wat u van iDoFashion vindt en hoe u denkt dat iDoFahion aangepast moet worden voor uw organisatie. iDoFashion is door Hagemeijer Automatisering Services zelf ontwikkeld, dat geeft u de mogelijkheid al uw wensen in uw software terug te zien.

Naast iDoFashion hebben wij iDoKitchen, een orderverwerking voor de keukenbranche.